Susah Seneng karo Kowe – Nella Kharisma

Susah seneng karo awakmu

Saklawase hingga ujung waktu

Tresnoku mung dinggo sliramu

Ojo nganti kowe nglarani aku

Aku lan kowe tak terpisahkan

Senajan jamane saiki edan

Wes ndue bojo iseh golek brikbrikan

Awas wae lak kegudo karo tresno sing liyane

Reff:

Susah seneng karo kowe

Aku kowe saklawase

Gedhe tresnomu

Ra bakal luntur dinggo sliramu

Luase segoro kidul ibarat tresnoku

Jembatan abadi takkan terlekang oleh waktu

Nganti rambut memutih tresnoku nggo awakmu

Ku mohon engkau pun begitu

Susah seneng karo awakmu

Saklawase hingga ujung waktu

Tresnoku mung dinggo sliramu

Ojo nganti kowe nglarani aku

Aku lan kowe tak terpisahkan

Senajan jamane saiki edan

Wes ndue bojo iseh golek brikbrikan

Awas wae lak kegudo karo tresno sing liyane

Sak abote pacoban ra tau tak ngge beban

Mergo ono kowe sing gawe atiku nyaman

Susah seneng nglakoni bebarengan

Ojo nganti keno gudo

Cinta kita tak terpisahkan

Satu dua tiga kita slalu bersama

Empat lima enam cintamu slalu ku genggam

Ku tak pernah berfikir mencari selingkuhan

Karena cintaku hanyalah untukmu seorang

Susah seneng karo awakmu

Saklawase hingga ujung waktu

Tresnoku mung dinggo sliramu

Ojo nganti kowe nglarani aku

Aku lan kowe tak terpisahkan

Senajan jamane saiki edan

Wes ndue bojo iseh golek brikbrikan

Awas wae lak kegudo karo tresno sing liyane

Download lagunya di bawah ini

Usercloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here