Kunci gitar ,chord,Chord gitar,dan,Lirik Lagu

Lirik+ Acord Despacito ( Versi Jawa) Alif Rizky feat Fazayubdina “Dek Lastri”

Dek Lastri

(Intro)
Am  F  C  G
Am  F  C  G

Am
Ku ngerti Dek koe mang wis bosen,
F     C
Padahal aku wonge setiyo
G
Aku mung didadeke pelarian yeahh…
Am
Wouwoo…. Bubar

Am   F
Masalah ora wis wis Dek,
C
Jo mikirke awake dewek
G
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lalii…

Am  
Aku tresno kowe ora sah ditakon
F
Wis dilakoni ora sah dikongkon,
C
Kowe malah ngono Dek opo iki jenenge takdir
G
Awakku panas atiku gosong.

Am
Duh.. loro untuku mikirna awakmu
F
Kat wingi mbengi ra ono kabarmu
C
Opo koe lagi ora ono pulso..
G
Ohh yeahh. yahh..

Am   F
Awakku wis koyo wong ora normal
C
Kowe ngomong marang aku sante yo mas,
G
Yen aku salah ku njaluk pangapuro..

Reff…
Am   F
Dek lastri ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
C
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido,
G
Koe ninggalna aku opo koe tego?

Am  F
Dek Lastri O.. jo lunga to dek wong aku iseh tresno
C
Awakku meh dewekan urip nang dunyo
G
Wis suwe ora ketemu pengin crito..
(sue..sue.. sue.. uwis sue..)

Am    F
Sak jujure ora relo aku ra trimo,
C
Koe metu karo kae bocah
G
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon..tukang angon bebek)

Am   F
Meh nganti kapan ngapusi awakku mben dino
C
Lungo purwokerto crito,
G
Jebul koe ambek lanang liyo

Rapp..
C
De.e lungo lungo mbek wong liyo
C
Tegal Brebes Purwokerto
F
Semarang lan Suroboyo
F
Jogja ning Malioboro
C
Bahagiakno koe senajan aku utang bank
G   C
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank

Am
Koe ninggalna aku pas lagi sayang sayange
F
Buka buka buka Instagram foto de e mbek kae
C
Awakku meh pisah dek aku yo kudu piye
G
Tulung jelasno dek nang ndi salahe

G    Am
Meh crito meh crito,tapi ambe sopo
Am   F
Atiku yo loro rapopo rapopo
F   C
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
G
Senajan tresno yo wes ikhlas wae lahh
Ohh..yeah..
….2X…..

Back to reff

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here